Honderd-en-één redenen

Zoals iemand ooit zei: Er zijn vaak honderd redenen om iets niet te doen, maar juist die ene reden om het wél te doen zou al genoeg moeten zijn”.

Ook voor ons was dat zo. Na lang praten over het maken van een lange reis zijn we een lijstje gaan maken met redenen om het vooral ook niet te doen. En dat lijstje bleek verrassend kort te zijn. Je huis? Opzeggen of iemand in laten wonen. Je baan? Onbetaald verlof vragen en als je dat niet krijgt gewoon opzeggen. Je spullen? Opslaan bij vrienden en familie of anders een storage box. Je vrienden en familie? Tja, dat is misschien het enige dat je nog tegen zou kunnen houden. Maar gelukkig laat de techniek ons daar niet in de steek: je houdt gewoon een weblog bij. Of althans, je doet een goede poging om het bij te houden. Hoe dat zich in een jaar ontwikkelt weten wij natuurlijk ook niet en mezelf kennende zal het meeste schrijfwerk wel van Sandra komen.

Een weblog bijhouden is één. Zorgen dat iedereen ook regelmatig terugkomt om je verhalen te lezen is twee. Daarom sluiten we, geheel volgens de regels van de soap-series, af met een cliffhanger. Over niet al te lange tijd zijn de eerste foto’s van ons huwelijk beschikbaar, via deze site. Hou ons in de gaten!

Een reactie op “Honderd-en-één redenen”

  1. Anonymous schreef:

    Waarom zijn er geen foto’s van Bas z’n vrijgezellen feest? Anoniempje J (hahaha)

Reacties zijn gesloten.